Aan het werk

Of je nu 50+, alleenstaande moeder, herintreder, al jaren in de bijstand zit, of zojuist ontslagen bent, je wilt aan het werk.

MVO Participatie helpt je hiermee en werkt hiervoor nauw samen met gemeenten en bedrijven. Wij richten ons op het aan het werk helpen van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn geen uitzendbureau en gaan voor duurzame uitstroom! Uit de uitkering, aan het werk. Dat is inmiddels gelukt met meer dan 160 kandidaten. Wij zijn actief in de arbeidsbemiddeling voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Zuid-Gelderland, Oost-Brabant en Noord-Limburg.

j

Werving en Selectie

Iedereen spreken wij persoonlijk, gericht op een vacature of op een opleiding. Indien nodig nemen wij een taaltoets en/of rekentoets af. Vanuit jouw ambitie en motivatie maken wij een persoonlijk ontwikkelplan.

Werkfit maken

Verstevigen van jouw positie op de arbeidsmarkt staat centraal. Hiervoor is nodig:

  • Versterken Werknemersvaardigheden
  • Bepalen Arbeidsmarktpositie
  • Vergroten Persoonlijke Effectiviteit
A

Aan het werk, uit de uitkering

Uit de uitkering, aan het werk

Je gaat rechtstreeks op contract bij onze opdrachtgevers, of aan het werk via MVO Participatie. Uiteraard hanteren wij dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever.

N

Coachen en Begeleiden

Persoonlijk contact

Gedurende het hele traject en bij het aan het werk zijn, blijven wij jou coachen en begeleiden. Indien nodig zetten wij hiervoor loopbaancoaches of jobcoaches in.

A

Opleiden en Werkervaring

Gericht op kansberoepen en duurzame uitstroom.

Wij leiden jou op, rekening houdend met jouw ambitie en achtergrond passend bij de kansberoepen. De opleidingen worden intern, extern of bij opdrachtgevers gegeven. Voor een succesvolle bemiddeling naar duurzame uitstroom, zorgen wij voor gerichte stages of werkervaringsplekken.

j

Van werk naar werk

Nazorg

Doordat wij jou blijven coachen en begeleiden, helpen wij jou ook van werk naar werk. Wij willen natuurlijk niet dat je weer terug in de uitkering gaat.

Contact opnemen

E-mail: contact@mvo-participatie.nl  |  Telefoon / WhatsApp: 06 55 33 81 90