Arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling is een woord dat regelmatig wordt gebruikt op de arbeidsmarkt en wil zeggen dat werkgevers en werknemers met elkaar in contact komen voor het vinden van werk of voor het vinden van de juiste kandidaat.

De bemiddeling zorgt ervoor dat vraag en aanbod bij elkaar komen. In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is er steeds meer arbeidsbemiddeling nodig voor bedrijven om de juiste kandidaat te vinden. Vanuit participatie en MVO oogpunt gaan bedrijven ook steeds meer opzoek naar kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt voor de invulling van hun vacatures.

MVO Participatie is uw verbinder MVO Arbeidsmarkt voor sociaal ondernemen en de invulling van social return. Wij ontzorgen het sociaal domein met het uitplaatsen van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. We richten ons vooral op bedrijven in de regio Arnhem, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Helmond en Venlo.

Oud werkgevers in de Arbeidsbemiddeling zijn:

Uit de uitkering, aan het werk

Arbeidsbemiddeling voor mensen met een beperking

Een specifieke en grote doelgroep potentiële medewerkers betreft mensen met een beperking. Uiteraard heeft MVO Participatie de kennis, kunde en ervaring om deze groep mensen ook te begeleiden naar een baan binnen uw bedrijf of organisatie.

 

Bedrijven

Gratis MVO Advies Consult t.w.v. € 225,–

Gratis MVO Advies

Wij adviseren en motiveren dagelijks veel HR Managers, Callcenter Managers, Teamleiders, Directeuren van Bedrijven en Organisaties. Na een kennismakingsgesprek bij u op kantoor maken wij een uitgebreide analyse van uw MVO wensen op personeelsgebied. Dat kan oriënterend zijn, u heeft een vacature, u wilt een vacature creëren of u wilt een van uw medewerkers helpen met een andere baan.

Hieronder de mogelijkheden van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op Personeel gebied via MVO Partner

  1. Totaal Ontzorgen
    Wij nemen het hele traject op ons voor uw bedrijf of organisatie.
  2. Samen Ontzorgen
    Wij helpen met die zaken waarvoor u geen tijd heeft of de expertise niet voor in huis heeft.
  3. Verbinden
    Na ons MVO Advies gaat u zelf met MVO advies aan de slag, daar waar nodig leggen wij de verbinding.

Contact opnemen

E-mail: contact@mvo-participatie.nl  |  Telefoon / WhatsApp: 06 55 33 81 90