Interim Management

Via MVO Participatie vindt u snel de juiste interim manager voor uw specifieke uitdaging. Wij detacheren interim professionals in het sociaal domein, onder andere in de volgende functies. Vooral in de regio Zuidoost Nederland (Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Venlo, Helmond).

 

N

Arbeidsmarkt Specialist

Verbinder MVO Arbeidsmarkt voor sociaal ondernemen, social return en MVO Arbeidsbemiddeling. Ontstaan vanuit meer dan 25 jaar werkervaring in de Arbeidsmarkt en de contacten met bedrijven, Gemeenten, UWV en WSP.

Klantmanager werk

Het begeleiden van klanten van intake naar werk. Het beoordelen van de afstand tot de arbeidsmarkt in uw regio van de uitkeringsgerechtigde en het maken van een GROW plan. Het bewaken van de voortgang, coachen en begeleiden de kandidaat. Met als doel; uit de uitkering, aan het werk.

A

Adviseur Werkgeversdiensten

Adviseur en sparringpartner voor werkgevers op het gebied van personeel. Actieve werkgeversbenadering op basis van doelgerichte marktbewerking. Het signaleren en analyseren van klantvragen en deze zelfstandig vertalen naar concreet uitvoerbare acties.

Consulent Arbeidsbemiddeling

De Consulent Arbeidsbemiddeling ontzorgt bedrijven bij personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. Hierdoor voldoen bedrijven aan sociaal ondernemen, de banenafspraak, participatie quotum of social return.

Medewerker Publiekszaken

Is het visitekaartje van de Gemeente en het eerste aanspreekpunt tussen burgers en gemeente. Je zorgt ervoor dat je de burgers een optimale dienstverlening geeft via de balie, telefoon, social media en e-mail. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling en uitgifte van gemeente documenten.

Social Return Specialist

Heeft ervaring in de beleidsuitvoering van Social Return. Is verantwoordelijk voor de social return invulling van bedrijven in het aanbestedingsbeleid. Zorgdragen voor een sterke verbinding tussen bedrijven en sociaal domein.

Bedrijven

Heeft u een vacature of wilt u een kennismaking? Neem dan contact op met ons.

Contact opnemen

Kijk wat MVO Participatie voor uw bedrijf, gemeente of instelling kan betekenen en neem contact op.

Dat kan via e-mail (contact@mvo-participatie.nl), via telefoon of WhatsApp (06 55 33 81 90) of via het: