MVO Bedrijven

Wij ontzorgen uw bedrijf bij personeelsvraagstukken die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen, zodat u voldoet aan sociaal ondernemen, de banenafspraak, participatie quotum of social return. Vooral voor bedrijven in de regio Arnhem, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Helmond en Venlo. Aangezien we zelf in dit gebied gevestigd zijn.

j

Sociaal Ondernemen

Iedereen die kan werken, een kans op werk

Vanuit die visie ontzorgen wij bedrijven bij het invullen van hun MVO-beleid op personeelsgebied. Uit de uitkering, aan het werk! Voor meer informatie  zie de pagina sociaal ondernemen.

A

Kansberoepen

Onze dienstverlening richt zich op kansberoepen in de sectoren:

 • Klantenservice
 • Zorg
 • Schoonmaak
 • Groenvoorziening
 • Zakelijke dienstverlening
 • Transport & Logistiek
 • Horeca
N

Kwaliteit

Aandacht voor de juiste mvo participatie

Net als uw bedrijf gaan wij voor kwaliteit. Wij werken vanuit de intrinsieke motivatie van de kandidaat, zorgen voor een maatwerk opleiding, contract en begeleiding.

Social Return

Bent u vanuit Social Return op zoek naar kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt? MVO Participatie  ontzorgt u en is direct toepasbaar binnen uw bedrijf. Wij bieden het volledige traject aan: werving en selectie, werkfit maken, opleiden, werkervaringsplek, certificering en dienstverband.

Wij ontzorgen u door de opdracht m.b.t. de sociale paragraaf uit handen te nemen. U kunt zich richten op uw core business! Meer informatie vindt u op de pagina Social Return.

Flexibele arbeid

Dat houdt bedrijven flexibel, innovatief en krachtig en biedt werknemers de kans om in te stromen en werkervaring op te doen. Wij bieden diverse flexibele oplossingen, waarbij wij meedenken vanuit uw wens en behoefte. Vanuit de cao voor uitzendkrachten, kunnen wij u flexibele personeelsoplossingen bieden tot maximaal 5,5 jaar.

Kostenbesparing

Sociaal ondernemen en kosten besparen, dat loont!

Onze werving richt zich op kandidaten met en afstand tot de arbeidsmarkt; schoolverlaters, 50-plussers, Wajong’ers of langdurig werklozen; kandidaten die veelal erg gemotiveerd zijn om weer aan het werk te gaan, maar vaak moeite hebben om passend werk te vinden.

Wij weten de weg in subsidieland en u heeft daar voordeel bij. Niet de rompslomp, wél een MVO bewuste invulling van uw personeelsbeleid én lagere personeelskosten. Vanuit onze ervaring weten wij dat u tot 10% op de kostprijs van een kandidaat kunt besparen.

MVO Kandidaten bij u laten werken doet u vanuit uw sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar u weet ook dat deze doelgroep een verrijking is op uw werkvloer. Je laat als bedrijf immers zien dat je betrokken bent bij de samenleving. MVO op de werkvloer, dat doet er toe!De kandidaten neemt u zelf op contract of komen in dienst bij MVO Participatie, uw MVO Partner.

Hieronder de mogelijkheden van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op Personeel gebied via MVO Partner

 

 1. Totaal Ontzorgen
  Wij nemen het hele traject op ons voor uw bedrijf of organisatie.
 2. Samen Ontzorgen
  Wij helpen met die zaken waarvoor u geen tijd heeft of de expertise niet voor in huis heeft.
 3. Verbinden
  Na ons MVO Advies gaat u zelf met MVO advies aan de slag, daar waar nodig leggen wij de verbinding.

Bedrijven

Gratis MVO Advies Consult t.w.v. € 225,–

Gratis MVO Advies 

Wij adviseren en motiveren dagelijks veel HR Managers, Callcenter Managers, Teamleiders, Directeuren van Bedrijven en Organisaties. Na een kennismakingsgesprek bij u op kantoor maken wij een uitgebreide analyse van uw MVO wensen op personeelsgebied. Dat kan oriënterend zijn, u heeft een vacature, u wilt een vacature creëren of u wilt een van uw medewerkers helpen met een andere baan.

 

Vanuit een MVO project om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit de uitkering te halen, heb ik intensief samengewerkt met Patrick.

Patrick is vanaf het moment dat wij samen aan de slag zijn gegaan mijn directe aanspreekpunt geweest. Het is voor mij perfect iemand te kunnen spreken die altijd zorgt dat alles geregeld wordt. Op de vloer zie je de missie heel duidelijk naar voren komen. Medewerkers worden enorm goed begeleid en ondersteund. De samenwerking tussen de medewerkers heeft mij altijd positief opgevallen, ze zoeken samen naar oplossingen.

Het feit dat het MVO Project als primair doel heeft mensen vanuit een uitkeringssituatie naar een vaste stabiele arbeidspositie te brengen, is voor mij van maatschappelijk belang. Uit de uitkering, aan het werk!

Laurens van Woerkom

Customer Experience Specialist

Contact opnemen

E-mail: contact@mvo-participatie.nl  |  Telefoon / WhatsApp: 06 55 33 81 90