MVO Beleid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een vorm van sociaal ondernemen gericht op economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (People), binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet). Bedrijven die met de overheid werken, moeten aan kunnen tonen dat zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. De MVO Prestatieladder voorziet hierin. De prestatieladder laat zien hoever uw bedrijf is met sociaal ondernemen.

Er zijn drie MVO-dimensies

 • De normen en waarden waar een bedrijf voor staat.
 • De maatschappelijke verantwoordelijkheid van een bedrijf.
 • De maatschappelijke betrokkenheid van een bedrijf.

MVO Participatie richt zich vanuit de eerste twee dimensies op de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden op werk. Wij zijn uw verbinder MVO Arbeidsmarkt voor sociaal ondernemen, social return en MVO Arbeidsbemiddeling.

Hiermee ontzorgen wij bedrijven en het sociaal domein bij personeelsvraagstukken die om een sociale en maatschappelijke verantwoorde invulling vragen.

Uw verbinder MVO Arbeidsmarkt in regio Gelderland, Oost-Brabant en Noord-Limburg 

We richten ons specifiek op ondernemers in Zuid-Oost-Nederland. Aangezien we hier zelf gevestigd zijn. Ondernemers uit de Arnhem, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Helmond en Eindhoven kunnen we helpen vorm te geven aan hun MVO beleid.

Bedrijven

Gratis MVO Advies Consult t.w.v. € 225,–

Gratis MVO Advies

Wij adviseren en motiveren dagelijks veel HR Managers, Callcenter Managers, Teamleiders, Directeuren van Bedrijven en Organisaties. Na een kennismakingsgesprek bij u op kantoor maken wij een uitgebreide analyse van uw MVO wensen op personeelsgebied. Dat kan oriënterend zijn, u heeft een vacature, u wilt een vacature creëren of u wilt een van uw medewerkers helpen met een andere baan.

Hieronder de mogelijkheden van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op Personeel gebied via MVO Partner

 1. Totaal Ontzorgen
  Wij nemen het hele traject op ons voor uw bedrijf of organisatie.
 2. Samen Ontzorgen
  Wij helpen met die zaken waarvoor u geen tijd heeft of de expertise niet voor in huis heeft.
 3. Verbinden
  Na ons MVO Advies gaat u zelf met MVO advies aan de slag, daar waar nodig leggen wij de verbinding.

Contact opnemen

E-mail: contact@mvo-participatie.nl  |  Telefoon / WhatsApp: 06 55 33 81 90