Over Patrick Cillessen

Ik ben in 1968 geboren in Nijmegen en heb Commerciële Economie gestudeerd in Den Haag. Na bijna 30 jaar Den Haag, woon ik sinds 2017 weer in de regio Nijmegen, samen met mijn vriendin Femke. In mijn vrije tijd golf ik fanatiek, kijk ik graag naar voetbal en wandelen wij met onze labrador Guus.

Ik ben ondernemend, gedreven, resultaat- en salesgericht, analytisch en direct, maar wel tactvol en respectvol in mijn communicatie. Ik heb een hands-on mentaliteit, ben pragmatisch en werk zelfstandig en in teamverband. Ik heb gevoel voor humor en ben down-to-earth.

Ik heb bij diverse landelijke uitzendorganisaties veel ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling. Van daaruit ben ik kartrekker geweest bij diverse (interim) projecten om kandidaten structureel uit de uitkering te halen en houden. Vanuit de intensieve samenwerking met bedrijven en het sociaal domein heb ik mensen zien opbloeien en weer een toekomst kunnen geven. Het geeft mij heel veel energie om mensen in hun kracht te zetten en te verbinden naar werk.

In 2006 heb ik na het stoppen van mijn uitzendbedrijf, zelf enkele maanden in de bijstand gezeten. Ik heb hierdoor ervaren wat dat met je doet als persoon en hoe de omgeving hiermee omgaat. Al deze ervaringen zijn voor mij de basis voor MVO PARTICIPATIE.

Contact opnemen

E-mail: contact@mvo-participatie.nl  |  Telefoon / WhatsApp: 06 55 33 81 90