Over MVO Participatie

MVO PARTICIPATIE is uw verbinder MVO Arbeidsmarkt voor sociaal ondernemen, social return en MVO Arbeidsbemiddeling. Ontstaan vanuit meer dan 25 jaar werkervaring in de Arbeidsmarkt en de contacten met bedrijven, Gemeenten, UWV en WSP.

Ik ben kartrekker geweest bij diverse (interim) projecten om kandidaten structureel uit de uitkering te halen en houden. Vanuit de intensieve samenwerking met bedrijven en het sociaal domein heb ik mensen zien opbloeien en weer een toekomst kunnen geven. Het geeft mij heel veel energie om mensen in hun kracht te zetten en te verbinden naar werk.

“”Ik heb met Patrick o.a. samengewerkt voor een project, waarbij ik vanuit drie gemeenten in de regio kandidaten aanleverde die opgeleid werden als klantencontactmedewerkers met als doel uitstroom uit de uitkering. Patrick begeleidde mijn klanten op een zeer bevlogen en effectieve manier, waarbij hij altijd oog had voor het individu en de (niet altijd even prettige) omstandigheden van deze personen. Patrick heeft het talent om mensen te laten groeien, zonder daarbij het uiteindelijke resultaat uit het oog te verliezen. Ik heb met veel plezier samengewerkt met deze sociaal bewogen en betrokken ondernemer.”

Chantal Ekkel

Accountmanager, WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal

Uit de uitkering, aan het werk; dat is inmiddels gelukt met meer dan 160 kandidaten.

Vandaar het ontstaan van MVO Participatie.

Met als doel het ontzorgen van bedrijven en het sociaal domein bij personeelsvraagstukken die om een sociale en maatschappelijke verantwoorde invulling vragen. En het bieden van kansen op werk voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ons opleidingshuis is gericht op duurzame uitstroom uit de uitkering in de kansberoepen:

  • Klantenservice
  • Zorg
  • Schoonmaak-reiniging
  • Groenvoorziening
  • Zakelijke Dienstverlening
  • Transport & Logistiek
  • Horeca

Uit de uitkering, aan het werk! Dus wilt u bedrijf sociaal ondernemen, heeft u een social return verplichting of zoekt uw gemeente een MVO Partner om uitkeringen te verminderen. Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult.

 

Bedrijven

Gratis MVO Advies Consult t.w.v. € 225,–

Gratis Consult

MVO Participatie biedt u Social Return oplossingen, direct toepasbaar binnen uw bedrijf. Wij bieden het volledige traject aan: werving en selectie, werkfit maken, opleiden, werkervaringsplek, certificering en dienstverband.

Met onze SROI analyse berekenen wij hoe wij uw SROI bedrag kunnen invullen door kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt voor u te laten werken.

MVO Participatie is geen uitzendbureau, payrollbedrijf of detacheringsbedrijf. Wij ontzorgen u met de hele keten. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waarin u goed bent.

Gemeenten

Gratis Consult t.w.v. € 225,–

Contact opnemen

E-mail: contact@mvo-participatie.nl  |  Telefoon / WhatsApp: 06 55 33 81 90