MVO Bedrijven

Wat is de Participatiewet? 

 Iedereen die kan werken maar daarbij ondersteuning nodig heeft, valt sinds 1 januari 2015 onder de Participatiewet. De wet is er om zoveel mogelijk mensen met of zonder arbeidsbeperking werk te laten vinden. De Participatiewet vervangt:

  • de Wet werk en bijstand (Wwb)
  • de Wet sociale werkvoorziening (Wsw)
  • een groot deel van de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten (Wajong).

Doel Participatiewet

Het doel is om iedereen aan het werk te krijgen. Ook mensen met een arbeidsbeperking. Het liefst bij een reguliere werkgever. Daarom stimuleren gemeenten Nijmegen, Arnhem, Venlo, Helmond en Den Bosch werkgevers om mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Ik ben de MVO Partner in de regio

Gratis Bedrijfsscan

Ons doel is om u te ontzorgen, zodat kandidaten binnen de participatiewet bij uw bedrijf aan het werk kunnen. Wij helpen u met de invulling van de participatiewet middels het regelen van loonkostensubsidies, contacten met de diverse instanties, voorzieningen en wij regelen een jobcoach. De ondersteuning die geboden wordt is altijd maatwerk en voorkomt dat u een boete ontvangt vanuit de participatiewet quotum.(waar staat bedrijfsscan en wat behelst deze?)

MVO Kandidaten bij u laten werken doet u vanuit uw sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar u weet ook dat deze doelgroep een verrijking is op uw werkvloer. Met onze gratis bedrijfsscan helpen wij u daarbij.

Bedrijven

Gratis MVO Advies Consult t.w.v. € 225,–

Vanuit een MVO project om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit de uitkering te halen, heb ik intensief samengewerkt met Patrick.

Patrick is vanaf het moment dat wij samen aan de slag zijn gegaan mijn directe aanspreekpunt geweest. Het is voor mij perfect iemand te kunnen spreken die altijd zorgt dat alles geregeld wordt. Op de vloer zie je de missie heel duidelijk naar voren komen. Medewerkers worden enorm goed begeleid en ondersteund. De samenwerking tussen de medewerkers heeft mij altijd positief opgevallen, ze zoeken samen naar oplossingen.

Het feit dat het MVO Project als primair doel heeft mensen vanuit een uitkeringssituatie naar een vaste stabiele arbeidspositie te brengen, is voor mij van maatschappelijk belang. Uit de uitkering, aan het werk!

Laurens van Woerkom

Customer Experience Specialist

Contact opnemen

E-mail: contact@mvo-participatie.nl  |  Telefoon / WhatsApp: 06 55 33 81 90